Oana Radu, probleme de sănătate. Artista a ajuns la perfuzii

 

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a epuizat-o foarte mult programul încărcat pe care îl are, motiv pentru care a mers la medic pentru a se pune din nou pe picioare. 

Oana Radu are un program încărcat, care a epuizat-o. DIn acest motiv, artista a mers să își facă câteva perfuzii cu vitamine. De asemenea, blondina le-a mai mărturisit fanilor ei că a descoperit că are câteva probleme de sănătate, prezente de câțiva ani, însă nu este vorba de ceva grav.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic.

Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare, voi merge acum pe 20 la Paris.”, a declarat Oana Radu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest