Oana Roman a fost infectată cu COVID-19: "Am luat tratament încă din prima zi!"

 


Oana Roman a trecut prin momente grele zilele trecute. Vedeta a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Soția lui Marius Elisei  a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-Cov2 vineri dimineață, când testul rapid a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta s-a autoizolat și a decis să nu spună nimănui despre starea ei de sănătate pentru a nu-și panica familia. 

Acum, Oana Roman a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi, pe rețelele de socializare. După cinci zile de când a aflat că este infectată cu virusul Sars-Cov2, vedeta și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ, astfel că a iesit din carantină.

"Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. (..).", a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest