Oana Roman a împlinit astăzi 46 de ani! Ce mesaj i-a transmis Marius Elisei

 

Oana Roman a împlinit astăzi 46 de ani! Este zi de sărbătoare în familia Roman! Oana a mai adăugat un trandafir în buchetul vieții, împlinind astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a expus gândurile și sentimentele. Mai mult decât atât, și Marius Elisei i-a scris acesteia câteva rânduri extrem de romantice.

Acesta și-a expus iubirea față de femeia care i-a dăruit un copil prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a scris bărbatul!

Oana Roman a împlinit astăzi 46 de ani, motiv pentru care partenerul său de viață i-a transmis un mesaj extrem de emoționant. Acesta a vorbit, în textul publicat, despre iubirea dintre ei, dar și despre amintirile pe care aceștia le au împreună.

”Viata e formata din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem impreuna, iar ziua de astazi este perfecta pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi si de frumusetile care ne apar în cale. La multi ani, sotia mea draga”, a scris Marius Elisei pe Instagram.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest