Oana Roman a pus tunurile pe Iulia Albu, după ce i-a spus că se îmbracă prost

 

În urmă cu doar câteva zile, ținutele Oanei Roman au fost comentate în cadrul emisiunii ”Poliția Modei” de la Antena Stars, acolo unde Iulia Albu a spus, printre altele, despre vedetă că e ”lipsită de gust”.

Bineînțeles, Oana Roman a venit și cu replica după ce a auzit cuvintele pe care Iulia Albu le-a spus despre ea, astfel că acum vedeta a mărturisit pe InstaStory ce părere are despre ceea ce aceasta a spus în cadrul emisiunii TV.

"Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv”, a spus Oana Roman legat de Iulia Albu, pe Instagram.

”Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers. În schimb bunul simț este norma universal valabil și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț.

Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust", a mai spus Oana Roman pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest