Oana Roman, anunț important despre relația cu Marius Elisei: „Zece ani de când ne-am cunoscut!”

 

Oana Roman a postat un mesaj în spațiul public, în care își exprimă sentimentele pe care le poartă față de soțul și tatăl fetei ei. 

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, formează o relație de zece ani. Povestea lor de dragoste a fost adesea umbrită de diverse suișuri și coborâșuri, ba chiar și printr-un divorț. Cu toate acestea, dragoste a triumfat mereu, iar viața i-a adus întotdeuana din nou împreună. Chiar dacă în urmă cu câteva luni vedeta declara în spațiul public faptul că lucrurile încep să ia o întorsătură greșită, se pare că prezentul îi găsește împreună și fericiți. Asta arată ultimul mesaj postat de Oana Roman în spațiul public, unde descrie actuala situația în care ea și Marius Elisei se află acum. Chiar dacă până acum a avut parte de mai multe provocări, vedeta speră că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie, pe viitor. 

„Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne-am cunoscut! A fost frumos dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi, dar trăim decent! Sper ca ce e mai bun de abia de acum să urmeze. E dorința mea de Crăciun, să urmeze mult bine și multă împlinire și sa ne vedem visele realitate. Să fie un an care să ne aducă numai bine.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele de socializare. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest