Oana Roman, atacată dur: "Tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?" Reacţia vedetei a fost imediată

 

Oana Roman încă duce o luptă cu oamenii care nu o plac și o acuză că trăiește pe banii tatălui ei. Vedeta a avut o reacție tranșantă, după ce a primit un mesaj în care este jignită și acuzată că nu muncește, ci trăiește din averea lui Petre Roman.

Într-un InstaStory de pe contul oficial al Oanei Roman apare mesajul dur pe care i l-a trimis o tânără, în care o îndeamnă pe vedetă să se ducă la muncă, sugerând că nu ar face acest lucru.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Oana i-a dat replica și i-a făcut internautei o invitație. După ce i-a propus să vină în locul ei pentru o săptămână, fosta prezentatoare TV a catalogat drept aberații acuzațiile tinerei cu privire la traiul pe banii tatălui.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest