Oana Roman, despre banii pe care îi câștigă din Instagram. De ce o critică vedeta pe Alina Ceușan

 


Oana Roman a fost invitată pentru a doua oară în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre cariera sa, cum face bani, dar și despre influenceri și munca din online. Fiica lui Petre Roman a spus ce nu-i place la Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România.

Oana Roman este în showbiz de foarte mulți ani și nu s-a ferit niciodată să își spună părerea despre cei din jurul ei. Invitată la podcastul „Fără filtre” găzduit de Alina Ionescu, vedeta a vorbit despre diferitele domenii în care activează. Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute femei din online în România și fosta concurentă la „Asia Express”, a fost luată în vizor de fiica lui Petre Roman. Vedeta a spus că o apreciază pentru munca pe care o depune, însă a avut și câteva critici la adresa ei. „Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale!”, a declarat Oana, relatează Click!.

Pe lângă proiectele pe care le-a avut în televiziune și magazinul online cu haine pe care îl deține împreună cu Marius Elisei, Oana Roman mai face bani și din campaniile publicitare. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că ea câștigă destul de bine din Instagram, iar prețurile sale sunt mult mai mici decât alți influenceri. „Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar Instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a povestit Oana Roman în cadrul podcastului. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest