Oana Roman, extenuată după ce a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni: „Am o stare de parcă m-a lovit trenul”

 

Vedeta are din nou probleme de sănătate, asta după ce a depus eforturi susținute pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea bombelor și au sosit din postura de refugiați în România.

 

În ultima perioadă, Oana Roman s-a implicat trup și suflet pentru ajutorarea refugiaților ucraineni. Eforturile pe care le-a făcut vedeta, oboseala acumulată în timpul în care s-a implicat, s-au văzut în cele din urmă, iar fata lui Petre Roman a căzut extenuată la pat.  

 

Numeroasele drumuri pe o astfel de vreme friguroasă și-au pus amprenta pe starea de sănătate a Oanei Roman. Recent, vedeta le-a povestit fanilor că a venit de urgență acasă de la treburile pe care le avea, asta deoarece a început să se simtă rău. Speriată deoarece totul s-a întâmplat pe nepusă masă, Oana Roman a luat imediat o pastilă și s-a băgat în pat.

 

"Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (...) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem", a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

 

Ca măsură de precauție, vedeta a făcut și un test rapid Covid-19 pentru a afla dacă nu cumva este infectată cu virusul. Rezultatul acestuia este negativ, însă Oana Roman nu se încrede în totalitate în astfel de teste, asta deorece simptomele îi dau serios de bănuit. Cum nu crede în acuratețea testului rapid Covid-19, vedeta le-a spus fanilor că mâine o să repete din nou testul, iar în acest timp încearcă să stea cât mai mult în izolare.

 

"Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR", a mai povestit vedeta pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest