Oana Roman, indignată la culme: „Unde vom ajunge? Și voi simțiți că s-a dublat tot?”

 

Vedeta nu și-a mai putut stăpâni furia după ce a deschis factura de gaze. Ce mesaj a transmis Oana Roman urmăritorilor săi!

 

Oana Roman s-a revoltat pe rețelele de socializare după ce a văzut creșterile imense de prețuri la produselor alimentare și utilităților la începutul lui 2022. Ea a remarcat că unele dintre acestea s-au dublat și se întreabă cum mai pot face față oamenii de rând, întrucât salariile acestora au rămas aceleași.

 

După ce a precizat că gazele din această lună au un preț dublu comparativ cu luna precedentă, Oana Roman a explicat că în timp ce totul a ajuns să fie mult mai scump în România, salariile oamenilor au rămas la fel de mici, ceea ce nu i se pare deloc corect.

 

"Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror. Gazele luna asta au venit fix la dublu față de anii trecuți. Benzina, produsele alimentare sau de curățenie. Unde vom ajunge? Salariile oamenilor nu s-au dublat. Și voi simțiți că s-a dublat tot?", a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare nu a putut să treacă peste spusele Oanei Roman, astfel că au susținut-o și i-au dat dreptate în tot ceea ce a zis

În secțiunea de votat pe care a postat-o vedeta, fanii au reacționat, astfel că 98% dintre răspunsuri au fost pozitive, semn că nimănui nu-i convine situația de față și toată lumea este nemulțumită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest