Oana Roman îşi face prima intervenţie estetică: "La nivelul feţei..."

 


Oana Roman a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că peste două săptămâni își va sărbători ziua de naștere și va împlini frumoasa vârstă de 46 de ani. Vedeta susține că nu are nicio intervenție la nivelul feței, însă pe viitor își dorește să apeleze la o procedură non invazivă, mai exact botox.

''Cheia este echilibrul deoarece eu văd multe fete care exagerează din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt un bun exemplu, deși împlinesc 46 de ani peste două săptămâni, la nivelul feței nu mi-am făcut nicio intervenție, nu mi-am pus botox, nu mi-am făcut nimic. Tot încerc să mă conving că poate ar fi momentul.

La operații estetice nu m-am gândit, dar eu am reușit să slăbesc foarte multe făcând câteva proceduri de remoderare corporală, ceva bani am investit în chestia asta, nu am stat să mă gândesc la o sumă anume, important este să faci cu măsură ce trebuie la momentul oportun. Aveam o perioadă când cheltuiam foarte mulți bani pe haine și pe accesorii'', a declarat Oana Roman, în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest