Oana Roman, mesaj emoționant de ziua mamei Mioara: „Îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat”

 

Familia ocupă un loc însemnat în viața Oanei Roman, care nu pregetă să arate acest lucru cu orice prilej.

 

Mioara Roman a ajuns la 82 de ani, prilej pentru fata ei Oana Roman să-i ureze „La mulți ani!”. A făcut-o public, pe internet, printr-o postare dedicată celei care i-a dat viață și i-a îndrumat pașii în lume. Vedeta a publicat o poză în care apare alături de mamă, dar și de fata ei, iar în dreptul acesteia a postat un mesaj de mulțumire pentru tot ceea ce a făcut Mioara Roman în ceea ce o privește, pentru educația pe care a primit-o din partea acesteia.

 

”La mulți ani, mama! Îmi doresc să fii sănătoasă și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat. Îți mulțumesc pentru ca m-ai învățat sa fiu bună și dreaptă, sa iubesc și sa respect oamenii care muncesc cinstit și corect, m ai învățat sa iubesc cărțile și m-ai ajutat să descopăr lumea. M-ai învățat demnitatea și onoarea!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii.

 

În mod firesc, internauții care urmăresc postările Oanei Roman nu au rămas indiferenți și au început să-i ureze Mioarei Roman „La mulți ani” și tot binele din lume, apreciind că e ziua ei.

 

De altfel, Oana Roman este foartea apropiată de cea care i-a dat viață. Ea o ajută pe aceasta, ajunsă la bătrânețe, încercând să-i asigure cele mai bune condiții de trai, dar și medicale ori de câte ori aceasta are nevoie. Și, totodată, își informează frecvent urmăritorii cu privire la starea în care se află Mioara Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest