Oana Roman: "Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea. Nu am vorbit!" Ce spune despre despărţire

 

Oana Roman a făcut noi declarații, după ce a anunțat public faptul că relația ei cu Marius Elisei a luat, din nou, o întorsătură greșită. Vedeta a simțit nevoia să facă aceste precizări acum, pentru că se simte datoare față de cei care o urmăresc și o apreciază. 

"Eu am știut că trebuie să vorbesc despre lucrurile astea, pentru că e o formă de terapie pentru mine. Nu vreau să țin în mine lucruri, pe care eu cred că oamenii care le urmăresc trebuie să le știe, ca să înțeleagă de ce în anumite zile nu am cea mai bună formă. Eu nu pot să-i mint și să  spun că mă simt minunat. Atunci mă simt eliberată.", a declarat Oana Roman, pentru emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Mai mult, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că tatăl fetiței ei nici nu știa faptul că ea urmează să meargă la televizor și să anunțe o posibilă despărțire. Din nou, principalul motiv invocat de Oana, care ar fi produs ruptura, este lipsa de încredere și gelozia bărbatului. 

"Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea, habar n-am. Nu am vorbit cu el. Nu ne-am întâlnit, pentru că aseară el dormea, iar dimineață când am plecat el dormea. În orice relație pe mine mă deranjează lipsa de încredere și acuzele pe nedrept. Eu când sunt acuzată de ceva, pe nedrept mă enervez îngrozitor, îmi ies din minți. Marius îmi zice: "Aa, te superi pentru că e adevărat, adevărul supără". Eu nu mă enervez din cauză că e adevărat, ci dimpotrivă, pentru că nedreptatea mă scoate din minți. Dacă relația nu e bazată pe încredere și loialitate, nu va rezista.", a mai spus ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest