Oana Roman, șocată de ce a primit într-o cafenea: „I-am rugat să facă alta și mi-au spus…” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Vedeta a împărtășit cu susținătorii de pe Instagram o întâmplare dintr-un mall din Capitală. Ce a comandat și ce a primit de fapt îndrăgita prezentatoare.

 

Oana Roman este una dintre personalitățile extrem de active în mediul online, care nu ratează niciun prilej să le spună următorilor ei întâmplările prin care trece. Scăpată de izolarea datorată faptului că a fost infectată cu Covid 19, vedeta a simțit nevoia să iasă din casă și a ales ca destinație unul dintre cunoscutele mall-uri din București. Într-o pauză de plimbat prin magazine, aceasta a decis să savureze un espresso la una dintre cafenelele din mall-ul cu pricina.

 

Vedeta a avut parte de o surpriză cu adevărat neplăcută. După ce și-a așteptat o perioadă destul de bună comanda, se pare că produsul servit la masă a dezgustat-o total.Oana Roman nu s-a putut abține în momentul în care a văzut cum arată cafeaua cerută, dar și cum a fost tratată de către personal, astfel că le-a povestit fanior întâmplarea neplăcută cu care s-a confruntat, tocmai pentru a evita acel loc.

 

"Am comandat un espresso lung. Am primit asta... apă colorată. I-am rugat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei un espresso lung. Doamne, ce m-au amuzat!", a povestit Oana Roman pe profilul ei personal de Instagram.

 

Pe lângă șocul pe care l-a avut când a privit modul în care arată cafeaua cerută, Oana Roman a mai avut unul care a bulversat-o total. Faptul că, în sfârșit, după 2 ani, nu mai este nevoită să-și acopere fața cu celebra mască de protecție, fapt care, a recunoscut, a făcut-o să se simtă ciudat.

 

"După doi ani am ieșit la mall fără mască. Mi se pare ciudat!", le-a mai transmis Oana Roman internauților care o urmăresc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest