Oana Roman, surprinsă de luxul și rafinamentul unui restaurant din Dubai: „La toaletă au…”

 

Oana Roman, cunoscuta prezentatoare TV și fiica fostului premier Petre Roman, se bucură de o nouă vacanță într-una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice din lume, Dubai. Vedeta a ales să își petreacă timpul alături de fiica sa, Isabela, și de una dintre prietenele sale, iar pe rețelele de socializare a împărtășit cu fanii săi imagini și impresii despre locurile vizitate.

Oana Roman a fost impresionată de peisajul spectaculos și de frumusețea locurilor din Dubai, iar un restaurant în care a mâncat a fost una dintre experiențele care i-au lăsat o impresie deosebită. "N-am făcut niciodată o filmare într-o baie, dar așa ceva eu nu am mai văzut. Și am umblat ceva prin lumea asta. (...) La toaletă au un mâner special pentru a pune geanta. Am luat o cafea care a venit așa (...). Totul pare de pe altă planetă. Rafinament și bun gust", a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, nu este prima vacanță a Oanei Roman în ultima perioadă. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a petrecut câteva zile în Egipt, împreună cu fiica sa, unde au sărbătorit ziua de naștere a Isabelei. Cu toate acestea, experiența dintr-un magazin din Egipt nu a fost una plăcută pentru vedetă. Oana Roman a povestit că a fost nevoită să plătească prețuri mari pentru produse banale și că a fost deranjată de comportamentul „escrocilor” din magazin.

„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro…niște escroci”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

În ciuda acestei experiențe neplăcute, Oana Roman continuă să se bucure de momentele frumoase alături de fiica sa și de prieteni, și să împărtășească aceste experiențe cu fanii săi pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest