Oana Roman vrea să se mute în Franța. „Încep să îmi pregătesc terenul”

 

Oana Roman călătorește în fiecare vară în Franța. Merge în vacanță acolo de 30 de ani și de ceva vreme se gândește să se mute acolo. Într-un interviu pentru Click, vedeta a spus ce planuri are, dar și ce decizie a luat în privința fiicei sale și a lui Marius Elisei. 

Vedeta se gândește să se mute într-un sat din Franța peste câțiva ani. „Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas”, a spus vedeta, care a și dezvăluit când are de gând să facă mutarea. 

Planul e în funcție de Isabela, fiica ei. „Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte”, a mai declarat ea. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest