Oana și Viorel Lis trăiesc vremuri grele! „Puneți bani deoparte!”

 

După ce a petrecut în cazino trecerea dintre ani, Oana Lis își face calcule financiare și nu-i dă deloc bine pentru anul care vine.

 

2021 nu a fost un an deloc ușor pentru Oana și Viorel Lis, care au ajuns inclusiv pe patul de spital, după ce s-au infectat cu coronavirus. Medicii și-au făcut însă treaba cum nu se poate mai bine, astfel încât i-au pus pe picioare pe cei doi soți, care au avut parte de momente pline de tandrețe de Crăciun, în vreme ce de Revelion au cunoscut adrenalina jocurilor de casino.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Oana Lis a povestit cum s-a distrat alături de soțul ei la trecerea dintre ani și a vorbit și despre planurile pe care le are pentru anul ce a început deja. Soția fostului primar se gândește serios să se focuseze pe carieră și, în acest sens, și-a trecut și o dorință în telefon la miezul nopții dintre 2021 și 2022.

 

,,A fost mai romantic de Crăciun, iar de revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți. Am așteptări de la mine și ma gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

 

Cei doi soți au trecut cu bine peste coronavirus, însă perioada de recuperare nu este tocmai facilă. Și asta din cauza faptului că au nevoie de diverse suplimente nutritive pentru a se revigora, iar acestea costă destul de mult. Drept urmare, Oana Lis își face griji pentru situația financiară a cuplului, care, spune vedeta, nu mai este deloc una roz. Însă norocul ei este că a mai avut perioade dificile din punct de vedere financiar în viață, cărora le-a făcut față cu brio.

 

,, Din fericire, nu m-am născut în puf și știu cum e sa trăiești și cu mai puțin și cu mai mult. Din păcate, trăim vremuri foarte grele și toate s-au scumpit, iar un om când ajunge în vârstă nu se poate baza doar pe banii din pensie și pe ce îți dă statul. Acum cu boala asta trebuie să iei foarte multe suplimente, care nu sunt compensate. Le dau un sfat tuturor care ajung la bătrânețe, să își pună bani deoparte. Viorel este bine, dar nu mai vrea să apară la TV", a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest