Oana Zăvoranu, gata să părăsească România! Unde vrea să se mute vedeta: „Am scăpa de oamenii toxici!”

 

Bruneta a anunțat la Antena Stars că și-a făcut lista de priorități pentru anul 2022, iar printre ele se numără plecarea din țară.

 

Chiar dacă are o afacere prosperă în România, alături de soțul ei Alex Ashraf, Oana Zăvoranu se gândește destul de serios să-și schimbe radical viața. Ea și-a propus ca în anul acesta să își cumpere o casă și în altă țară, nu oriunde, ci peste Ocean. Cea supranumită Querida vrea să își împlinească Visul American.

 

Ea a făcut marele anunț chiar în direct la Antena Stars, astfel că fanii au fost luați prin surprindere în momentul în care au aflat că are de gând să se mute din România. După cum spuneam, Oana Zăvornau nu s-a mulțumit cu o țară oarecare, ci cu cea în care oportunitățile sunt la orice pas, și anume America. Mai mult decât atât, a precizat că vreau să își cumpere o casă acolo, nu să stea în chirie. Nu ar însemna însă că părăsește definitiv România, vedeta spunând că ar avea în plan să-și împartă cumva viața: o perioadă din an în țara natală, o alta în țara tuturor posibilităților.

 

"Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. Am scăpat de oamenii toxici din viața mea, de cei care nu vor să evolueze. Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la înălțimea mea, la nivelul meu, eu nu am o problemă să spun stop. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta", a declarat, în direct la Antena Stars, Oana Zăvoranu.

 

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu are în plan să se mute în America. Cu doi ani în urmă anunța că vrea să cumpere o casă și să se mute definitiv în SUA alături de soțul ei. „Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram în 2020.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest