Oana Zăvoranu l-a găsit pe Ozzy după 10 ore de căutări! / FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Prin ploaie și vânt, vedeta a dat turul Bucureștiului pentru a-și recupera câinele furat de hoți. Ce s-a întâmplat cu recompensa promisă de divă.

 

Oana Zăvoranu a fost în al nouălea cer, pentru că, după mai bine de o zi de căutări, a reușit să își recupereze cățelușul. Vedeta și-a ținut fanii în alertă, în ultimele zile, când a declanșat cursa de găsire a patrupedului preferat, pe numele său Ozzy.

 

După ce a anunțat pe instagram că e dispusă să plătească o recompensă mare pentru cel care-i va da indiciile necesare pentru găsirea animalului, în cadrul emisiunii Xtra Night Show a precizat și cuantumul acesteia: 1.000 de euro! În cele din urmă, un fan al Oanei Zăvoranu a reușit să-l scoată pe Ozzy din mâinile hoților și tot acesta le-a adus cățelul din nou în familie. Totodată, „Îngerul lui Ozzy”, după cum l-a numit Oana Zăvoranu pe salvator, nu a acceptat recompensa enormă pe care aceasta o oferise pentru cel ce-I aduce patrupedul din nou în cămin.

 

După ce i-a anunțat pe fani că Ozzy a ajuns în sânul familiei, vedeta le-a promis acestora că va posta mai multe filmulețe din momentul în care și-a găsit animalul de companie. Totodată, videoclipurile din mediul online postate de Oana Zăvoranu surprind exact și firul căutărilor care s-au desfășurat înainte ca Ozzy să fie găsit. Bineînțeles, Oana le-a mulțumit urmăritorilor pentru toate sfaturile utile care au ajutat-o să-l găsească pe Ozzy.

 

„Dragii mei, după mai bine de 12 ore de căutări prin plaoie și frig, Ozzy a fost găsit. Promit mai târziu să vă arăt imagini de azi noapte și să vă povestesc tot. Mulțumim din inimă și eu și soțul meu, Alex, tuturor celor care toată ziua și noapteea ne-au dat mesaje și informații utile în găsirea lui Ozzy.”, a scris vedeta pe InstaStory


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest