Oana Zăvoranu, o nouă postare pe rețele după divorțul de Alex Ashraf: ”Ține minte că mintea te minte…”

 

Vedeta nu trece prin cea mai bună perioadă după despărțirea de cel cu care a fost într-o relație timp de 7 ani.

 

Oana Zăvoranu face față cu greu despărțirii de Alex Ashraf. Dacă bărbatul s-a abținut să comenteze prea multe, spunând că pentru el este un capitol închis, vedeta nu pare dispusă să treacă prea ușor peste acest moment dificil din viața ei, care a marcat-o profund.

 

În urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Instagram, Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj subtil. Ei bine, de acaesta dată, vedeta din showbiz-ul de la noi a ținut să precizeze că sufletul este cel care spune mereu adevărul.

Ține minte că mintea te minte… sufletul îți spune mereu adevărul.”, a fost mesajul scris de Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram, în urmă cu puțin timp.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit și a dat cărțile pe față. Într-o declarație dată pentru viva.ro, cea supranumită Querida a spus că Alex Ashraf era de un an și jumătate cu o altă femeie și că a cheltuit pentru operațiile estetice ale acesteia, pentru casă și mașină nici mai mult nici mai puțin decât 162.000 de euro din banii produși de ea.

 

”Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu, la viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest