Oase a comentat modul în care se îmbracă Andreea Bănică: „Mie îmi plac ținutele tupeiste!”

 

La Poliția Modei, co-prezentatorul de la Asia Express, i-a dezvăluit Iuliei Albu opinia lui vis-à-vis de hainele pe care le poartă Andreea Bănică.

 

În weekend, Oase, îndrăgitul coprezentator de la Asia Express, a fost invitatul Iuliei Albu la emisiunea Poliția modei. Unul dintre subiectele pe care acesta le-a abordat în cadrul emisiunii moderate de Iulia Albu a avut-o în prim-plan pe Andreea Bănică. Oase a spus că o cunoaște personal pe cântăreață, iar despre modul în care aceasta se îmbracă a declarat că nu-l dă deloc pe spate, fiind unul standard, care nu iese cu nimic în evidență.

 

„În niciun caz nu o urmăresc. O știu, am știut-o și personal la un moment dat, probabil nu mă mai știe, nu mai ține minte, are mai multe treburi de făcut. Mie nu îmi place cum se îmbracă ea, mi se pare că este standard”, a mărturisit Oase, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

 

Coprezentatorul de la Asia Express a declarat că nu se dă în vânt după ținutele standard, ci îi plac hainele care ies din tipare. De aceea, Oase a dezvăluit că este surprins în mod plăcut de modul în care se îmbracă Zarug, fost concurent al show-ului de la Antena 1.
 

„Mie îmi plac ținutele tupeiste. Zarug, spre exemplu, nu-mi place mie personal, dar îmi place tupeul lui și relaxarea lui pentru că se vede că se simte bine. Nu mă pricep dacă vorbim strict de haine. Dacă știi să porți o haină pare că e a ta”, a adăugat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest