Octavia Geamănu a dezvăluit de ce nu-și dorește încă un copil: „Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă”

 

Prezentatoarea de la Antena 1 a dat cărțile pe față și a spus prin ce a trecut cu prima sarcină pe care a avut-o.

 

De mai bine de 7 ani, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 formează un cuplu cu liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu. Cei doi au împreună un băiețel de 5 ani și jumătate, pe Andrei. După aproximativ un an de la nașterea lui Andrei, Marian Ionescu a declarat că își mai dorește încă un copil, însă Octavia Geamănu, soția lui, i-a explicat că nu mai vrea să treacă prin momentele prin care a trecut la prima sarcină,

 

„Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să mai trec din nou prin acea perioadă. A fost o perioadă grea, pentru că am avut trombofilie, pentru că am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 pentru revista Viva!  

 

Octavia Geamănu a trăit momente dificile în timpul în care era gravid cu Andrei: „Am avut genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest