Oferă cadou cosmetice și parfumuri originale de pe Notino, ideale pentru orice ocazie! (P)

 

Parfumul de lux este un cadou senzațional pentru o femeie. Este ca și cum ai îmbrăca corpul ei într-un mod elegant și fascinant, într-o rochie invizibilă, care are un efect asupra ei și asupra celorlalți oameni din jur.

Dacă vrei să faci astfel de cadouri de Sărbători, atunci alege produse de lux, din colecțiile de parfumuri originale pentru femei pe Notino. Acestea sunt  parfumuri de brand, de calitate înaltă, care te pot ajuta să-ți îndeplinești scopul de a face cadouri frumoase.  

Un parfum de lux are arome unice, note florale, fructate, lemnoase și de condimente care pot exacerba toate virtuțile unei femei și îi pot evidenția frumusețea. Dacă îi oferi un asemenea cadou iubitei, te vei simți mai bine, pentru că o vei face și mai fericită.

 

Femeile adoră parfumurile bune, care au formule mirositoare unice, care creează ceva magic, în diferite circumstanțe. Există parfumuri orientale, originale, care au arome senzuale și care sunt pe toate gusturile și pot fi folosite de oricine.

Dacă vrei să alegi parfumul potrivit, atunci vezi gama de produse originale de pe Notino.ro. Acesta este cel mai mare e-shop european de parfumuri de lux și produse cosmetice de brand. Are peste 82.000 de produse originale, de la 1.500 de branduri populare. 

Selecția cadourilor o poți face pe baza gusturilor tale, dar și cu ajutorul celor de pe Notino.ro, care au pregătit surprize mari în această perioadă din an:

  • Calendare de Advent cu parfumuri de brand ce sunt pe placul multor persoane
  • Seturi cadou cu produse cosmetice de îngrijire pentru piele și păr, care sunt foarte apreciate și căutate de cumpărători
  • Cadouri de Crăciun cu produse de make-up care au ingrediente deosebite, prietenoase cu pielea și care sunt pe gusturile femeilor ce își doresc un machiaj strălucitor de Sărbători.

Cele mai apreciate în luna cadourilor sunt calendarele de Crăciun, care au mini-parfumuri cu arome unice sau produse cosmetice deosebite, de calitate premium și în trend.

Magazinul Notino oferă și posibilitatea de a încerca produsele, prin livrarea gratuită a unor eșantioane Discovery care sunt testate acasă. În acest mod, clienții pot alege parfumurile dorite, le pot testa cu aceste mostre gratuite, iar apoi vor decide dacă le păstrează sau le returnează magazinului. Condiția este ca ei să nu desfacă parfumurile, să folosească doar mostrele lor gratuite.

Parfumurile se aleg cu atenție, în funcție de arome, brand, ocazie și de fiecare persoană. Ideal este să cumperi un parfum de calitate, un parfum de lux care să aibă note și mirosuri care sunt pe placul persoanei respective și care să o facă să se simtă mai bine.

Un parfum este un cadou personal și intim. El se alege atunci când ai o stare bună de spirit și răbdarea necesară să analizezi notele și aromele, pe care le conține și sunt potrivite.

Ca o completare la aceste surprize, Notino oferă clienților și alte beneficii, cum ar fi:  

  • Cadouri cu produse ale unor mărci de produse emblematice la cumpărarea unor produse ce fac parte din colecțiile unor branduri, în această perioadă de Sărbători
  • Cadouri personalizate – obținute prin gravarea cu laser a unor mesaje frumoase, haioase pe ambalajul sau sticluța produselor universale, ce conțin parfumuri și cosmetice de brand
  • Cupoane și vouchere cadou, pe care cei care le primesc în dar le pot apoi folosi la cumpărarea de parfumuri de lux, la comenzile de pe site; fiecare voucher va putea fi utilizat o singură dată, el are o valoare ce va fi dedusă din prețul total al comenzii
  • Livrare gratuită a coletelor cu produsele achiziționate pe site.

De Crăciun poți crea o atmosferă festivă în casă și prin suporturi cu lumânări mari, difuzoare de aromă cu uleiuri esențiale, lumânări parfumate care sunt accesorii elegante, cu arome unice și piese decorative atrăgătoare. Astfel de produse le poți cumpăra pe Notino.ro care are colecții uimitor de frumoase cu parfumuri de casă, seturi cadou cu lumânări parfumate, calendare de Crăciun cu parfumuri speciale, odorizante de cameră, de dulap și pentru mașină.

Cele mai interesante sunt calendarele de Advent cu parfumuri de cameră și produse de îngrijirea corpului (ex. gel de duș, loțiune de corp), pentru momente de relaxare în confortul locuinței proprii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest