Otilia Bilionera are planuri mari cu iubitul turc: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”

 

Artista nu se gândește numai la căsătorie, ci vrea să-și întemeieze o familie cu noul ei partener.

 

Otilia Bilionera, 30 de ani, se vede în rochie de mireasă în viitorul apropiat. Însă acesta este doar un pas spre întemeierea unei familii. Artista iubește și se simte iubită, drept urmare este gata să facă următorii pași în viața sentimentală. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, cântăreața a dezvăluit că țintește să-și construiască o familie cu partenerul ei.

 

Chiar dacă până acum a avut o viață sentimentală destul de zbuciumată, trecând prin mai multe despărțiri, iată că acum, vedeta pare să-și fi găsit adevărata dragoste, alături de partenerul care este cu câțiva ani mai mic decât ea. Ajunsă la 30 de ani, Otilia Bilionera pare dispusă să pună pe plan secund cariera pentru a deveni mămică. Ea a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că-și dorește un băiețel, pentru că știe că va rămâne apropiat de ea.

 

”Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă”, a spus Otilia Bilionera, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest