Ovidiu Lipan Țăndărică nu crede în căsătorie: „Cumva, actul ăla de multe ori strică!”

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, bateristul trupei Pheonix a vorbit despre viața personală, dar și despre începuturile carierei lui.

 

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit o singură dată cu nemțoaica Sabina. Relația, în urma căreia s-a născut Alexander, nu a mai funcționat, drept urmare cei doi au decis să pună stop. Însă de 18 ani încoace, marele artist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie cu 18 ani mai mică. Chiar dacă idila a împlinit majoratul, Ovidiu Lipan Țăndărică și iubita lui nu s-au căsătorit, fapt care surprinde.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, faimosul toboșar a recunoscut că nu este cel mai mare fan al instituției căsătoriei. El consideră că doi oameni care se iubesc pot trăi chiar mai bine dacă nu sunt legați de actul respectiv.  „Asta cu căsătoria este relativă, cu hârtia asta. Sunt oameni care au trăit foarte mulți ani împreună fără să fie hârtia aceea semnată, e mult mai profundă și mai autentică toată legătura, are viață în ea. Cumva, actul ăla de multe ori strică”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

 

În prezent, bateristul de 68 de ani are o relație cu o femeie în vârstă de 50 de ani. Cei doi sunt împreună de 18 ani, dar abia în ultimii ani s-a aflat despre relația lor. Spre deosebire de artist, partenera lui nu a mai fost căsătorită.

 

În ceea ce privește începuturile carierei, „Țăndărică” a dezvăluit că tocmai împotrivirea tatălui său de a cânta l-a determinat să meargă în această direcție. Aveam vreo 13 - 14 ani și aveam o tobiță cu care repetam. Prima palmă pe care a primit-o atunci a fost. El voia să fac Medicină. (...) Eu i-am spus atunci ”Pentru că mi-ai dat palma asta acum o să-ți demonstrez că eu cu instrumentul ăsta o să-mi fac drumul meu în viață”. Eram atât de pasionat de muzică încât nu mai vedeam nimic în jurul meu”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul interviului.

 

Bateristul de la Pheonix este convins că menirea lui a fost să facă muzică și recunoaște că palma primită de la tatăl său a fost ceea ce l-a ambiționat și mai tare pentru a munci în acest sens și a-i demonstra că s-a înșelat. „Ceva a ars mai puternic în mine să demonstreaz că ce am ales să fac în viață m-a propulsat și că asta a fost menirea mea. Dumnezeu a spus ”Tu trebuie să faci asta”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest