(P) Activități de făcut în avion pentru a nu vă plictisi!

 

Zborul cu avionul nu mai este un moft, ci o necesitate. Este extrem de accesibil și la îndemâna oricui, iar călătoriile nu mai reprezintă o corvoadă. Mai mult ca oricând, acum putem călători liberi oriunde în lume.

Indiferent că vorbim de zborul spre destinația de vacanță / business sau de zborul spre casă, există mult timp pe care putem să-l valorificăm în fel și chip pentru a nu ne plictisi. Fie că vorbim de zboruri de 2-3 ore, fie de zboruri lung-curier care pot ajunge și la 18 ore, oamenii trebuie să petreacă acest timp stând pe scaun. Așa că avem pentru voi câteva idei de activități pe care le puteți face cu ușurință, menite să vă relaxeze și să vă facă să simțiți altfel trecerea timpului.

Notați-vă gândurile

Puteți să vă așterneți ideile, gândurile, amintirile și dorințele într-o agendă. E plăcut să meditați în timpul unui zbor și să vă puneți ordine în gânduri. Zborul cu avionul reprezintă un bun prilej de a contempla la dorințe și nevoi, la amintiri, la planuri de viitor.

Citiți

Zborul cu avionul vă oferă timpul de care aveți nevoie pentru a răsfoi volumul pe care doreați de mult să-l citiți, dar nu găseați timpul potrivit. Cu toată agitația din viața cotidiană, zborul cu avionul poate să vă ofere un moment de liniște în care să lecturați cartea preferată, să vă documentați, să analizați un curs, să citiți o carte de business.

Jocuri pe telefon

În timpul zborului, gadgetul avut mereu la îndemână este telefonul. Și ce poate fi mai relaxant și distractiv, dacă nu jocurile. Practicarea jocurilor video poate fi o sursă bună de divertisment. Pe lângă jocurile clasice, puteți să vă încercați norocul la sloturi online, poker, ruletă, blackjack și multe altele pe platformele online cum ar fi Netbet, asta dacă aveți acces la internet de mare viteză în avion. Sunt și jocuri ce pot fi practicate direct de pe telefon, fără a fi conectați la internet, cum ar fi simulatoarele, jocurile cu cărți etc.

Ascultați muzică

Majoritatea pasagerilor obișnuiesc să asculte muzică prin intermediul căștilor. Este o acțiune relaxantă și, totodată, vă izolează de gălăgia din avion. Când plecați la drum, faceți un playlist cu melodiile preferate și bucurați-vă de acesta pe durata călătoriei. Alege stiluri diferite, ca să fiți sigur că nu vă plictisiți, că aveți de unde să alegeți.

Desenați / colorați

Dacă veți călători alături de familie și copii, o activitate distractivă și relaxantă este aceea de a desena sau colora. Puteți lua în bagajul de mână câteva creioane colorate și vă exersați talentul de a colora sau desena alături de cei mici. Există cărți de colorat pentru adulți cu modele foarte variate, dar și pentru cei mici.

Exersați o limbă străină

Zborul cu avionul vă oferă un moment de liniște pentru a putea exersa o limbă străină. Cel mai indicat ar fi să învățați noțiunile de bază și expresiile populare din țara de destinație. Zborul spre o nouă destinație deschide noi orizonturi. Este un bun prilej să asimilați noi cuvinte străine, să exersați limba țării în care urmează să petreceți câteva zile.

Urmăriți filme

Indiscutabil, pe un zbor cu avionul nu trebuie să lipească filmele. Dacă aveți un zbor lung, cu siguranță avionul este prevăzut cu sistem de divertisment. Selectați filmul preferat sau trilogia mult dorită și dați play. Nici nu veți simți când trece timpul.

Socializați / comunicați cu cei din jur

Interacționați cu cei din jur, asta dacă și respectivii sunt dornici de comunicare. Puteți avea surprize plăcute să întâlniți oameni cu care puteți discuta diverse, de la care puteți învăța și chiar să povestiți despre destinații, călătorii, sfaturi și ponturi de călătorie.

 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concluzii

Zborul cu avionul face parte din orice călătorie și, dacă tot aveți atât de mult timp la dispoziție, profitați să-l valorificați și să vă bucurați de drum. Călătorii frumoase să aveți și zboruri fără incidente!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest