(P) Bucură-te de dinți sănătoși și frumoși! Beneficiază de serviciile unei clinici stomatologice ce are ca prioritate sănătatea orală a pacienților săi

 
+3 click pentru
galerie

O igienă orală optimă este vitală pentru sănătatea întregului organism. Dacă nu ai grijă de dinții și gingiile tale, pot apărea consecințe neplăcute, precum infecții, inflamații, probleme digestive sau chiar cardiace. De aceea, prevenția este cheia pentru a te bucura de o sănătate generală optimă.

Beneficiază de cele mai moderne tehnici de stomatologie și tratamente laser pentru a avea parte de rezultate excelente și a obține o sănătate orală optimă în beneficiul întregului organism. 

Misiunea și valorile clinicii dentare Deos Dental

Clinica stomatologică laser Deos Dental are misiunea de a oferi oamenilor o gamă completă de servicii de prevenție și tratamente inovatoare pentru a vindeca orice afecțiune dentară, astfel încât aceștia să conștientizeze importanța unei igiene orale bune.

O dantură sănătoasă și estetică contribuie la starea de bine și la încrederea pe care o ai atunci când zâmbești. Cu siguranță vrei să te bucuri cât mai mult timp de funcționalitatea și estetica danturii tale, însă uneori pot apărea probleme. În astfel de cazuri este bine să nu amâni vizita la stomatolog, pentru că de cele mai multe ori aceste afecțiuni dentare se pot agrava.

Poate pentru cei mai mulți dintre noi există o oarecare teamă de a merge la dentist, însă aceasta poate fi depășită atunci când sunt oferite tratamente moderne și eficiente, ce minimizează durerea sau chiar o elimină. 

Credem cu tărie în următoarele valori:

Profesionalism și încredere: Ai parte de expertiza unui personal medical pregătit la cel mai înalt nivel, specialiști în diferite ramuri stomatologice, astfel încât să aplice cu succes cele mai eficiente tratamente și protocoale dentare. 

Comunicare și optimism: Fiecare procedură îți va fi explicată clar și vei beneficia de sprijin și suport, astfel încât să ai încredere că problema va fi rezolvată, iar la final te vei bucura de un zâmbet frumos și sănătos.

Calitate și siguranță: Echipa de profesioniști de la Deos Dental îți demonstrează că o vizită la medicul stomatolog poate fi o experiență plăcută, prin intermediul creării unui mediu sigur, cald și primitor, pentru toți pacienții și prin oferirea de tratamente revoluționare eficiente, care scad disconfortul resimțit.

Tratamente medicale premium pentru orice pentru orice problemă stomatologică

Deși factorul uman contează cel mai mult, pentru a putea vindeca și salva o dantură cu probleme este nevoie și de echipamente și tehnici stomatologice inovatoare. La Deos Dental se utilizează aparatură medicală modernă și revoluționară, pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții la problemele lor dentare.

Beneficiezi de tehnologie laser aplicată în chirurgia dentară, fapt ce contribuie la o sterilizare optimă, la scăderea riscului infecțiilor, la diminuarea considerabilă a durerii și la refacerea mai rapidă a țesuturilor. Printre serviciile laser oferite de clinică se numără:

l  Tratamentul parodontal laser

l  Implanturi dentare asistate laser

l  Tratamentul cariilor

l  Detartraj fără durere

l  Periimplantită laser

l  Dinți ficși în 24 de ore

l  Terapie fotodinamică 

În plus, te bucuri nu numai de dinți și gingii sănătoase, ci și de un zâmbet de Hollywood, mulțumită procedurilor de albire a dinților cu laser. 

Procedurile sunt destinate atât adulților, cât și copiilor, micuții putându-se bucura de o dantură sănătoasă și frumoasă, ajutați de medici specializați în stomatologia pediatrică.

Echipa Deos Dental își respectă misiunea sa de a oferi cele mai bune servicii dentare și un mediu primitor și empatic, în care toți pacienții să se simtă confortabil și în siguranță. Bucură-te și tu de o dantură cu o estetică și o sănătate de top!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest