(P) Ce poți face cu cărțile vechi dacă ți-ai achiziționat un e-reader?

 

În prezent, sunt disponibile mai multe tipuri de e-readere deosebit de populare, precum și aplicații mobile ușor de utilizat. Deși multe persoane preferă în continuare senzația tactilă pe care o oferă cărțile tipărite, cărțile electronice prezintă beneficii distincte și o versatilitate incredibilă. Cărțile tipărite nu vor dispărea prea curând, deoarece reprezintă startul în viață în lumea poveștilor și oferă, la rândul lor, beneficii pe care cartea electronică nu le poate oferi.

Iată care sunt motivele pentru care cărțile electronice au devenit atât de populare, dar și ce puteți face cu cărțile tipărite pe care le-ați adunat de-a lungul timpului:

Cărțile electronice sunt instantanee și portabile

Dacă v-ați achiziționat un e-reader, atunci nu mai trebuie să ieșiți din casă pentru a vă cumpăra o carte nouă sau pentru a împrumuta de la o bibliotecă. Puteți achiziționa cele mai noi titluri direct dintr-o librărie digitală, urmând să le descărcați rapid pe dispozitivul pe care îl folosiți. Puteți achiziționa o bibliotecă întreagă de cărți noi pe e-reader din confortul propriei case. Apelați apoi la Anticariat-Cărți.com pentru a vă elibera spațiul din bibliotecă și din întreaga locuință. Reprezintă soluția cea mai rapidă pentru a vinde cărțile tipărite dacă v-ați decis să le înlocuiți cu cele electronice. În plus, cărțile tipărite pot fi foarte grele, în timp ce majoritatea dispozitivelor e-Reader sunt ușoare. Acesta este un mare avantaj dacă vă place să citiți oriunde v-ați afla – în parc, în stație, atunci când sunteți într-o sală de așteptare și, desigur, în vacanțe. Este mult mai ușor să transportați în mână sau în geantă un e-Reader care conține o bibliotecă întreagă de titluri decât să purtați câteva cărți tipărite. Dacă terminați de citit o carte în vacanță, este mult mai simplu să descărcați o nouă carte electronică decât să căutați o librărie de unde v-ați putea achiziționa o carte.

Cărțile electronice ocupă mai puțin spațiu

Cititorii pasionați au tendința de a colecționa o multitudine de cărți, care pot ocupa foarte mult spațiu și pot face ca locuința să fie aglomerată și înghesuită, mai ales dacă este o locuință cu o suprafață redusă. Pe de altă parte, cărțile electronice nu ocupă spațiu fizic în locuință. Este mult mai ușor să gestionați o bibliotecă digitală uriașă decât o bibliotecă fizică cu rafturi pline cu sute sau mii de cărți pe care probabil nu le veți reciti niciodată. Dacă doriți o amenajare mai minimalistă și sunteți hotărât să renunțați la cărțile fizice în favoarea celor electronice, nu vă rămâne decât să vă vindeți cărțile. Veți găsi cu ușurință anunțuri referitoare la cumpăr cărți și la anticariate care sunt dornice să achiziționeze cărți noi și vechi, așa că veți face această schimbare în cel mai scurt timp. Nu vă rămâne decât să vă amenajați casa așa cum doriți și să vă bucurați în continuare de pasiunea de a citi cărți. În plus, foarte multe variante de e-readere au dicționare încorporate. Poate fi frustrant să dați peste un cuvânt necunoscut în timp ce citiți o carte tipărită. Fie trebuie să apelați la un dicționar fizic, fie să căutați cuvântul nou pe telefon sau pe tabletă. Majoritatea cititorilor renunță adesea să mai caute cuvântul nou pentru a nu-și întrerupe lectura. În schimb, un e-Reader are un dicționat încorporat care vă permite să căutați cuvinte doar atingând acele cuvinte pe care nu le cunoașteți.

Nu în ultimul rând, un e-Reader poate fi mai prietenos cu mediul în comparație cu cărțile tipărite, deoarece necesită mai puține resurse pentru a crea un număr mare de cărți. Fabricarea unui e-Reader produce la fel de mult CO2 precum realizarea a 30 de cărți tipărite. Majoritatea cititorilor pasionați își vor justifica noul E-reader achiziționat în mai puțin de un an. Apelați la Anticariat București pentru a vă elibera biblioteca de cărțile tipărite și pentru ca iubitorii de cărți să vă poată achiziționa cărțile la prețuri mai accesibile. Sunt foarte multe persoane pasionate de lectură, care nu se pot acomoda cu cărțile digitale. Deși hârtia poate fi reciclată, procesul de reciclare a hârtiei în sine provoacă poluare, așa că reutilizați în loc să reciclați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest