(P) Ce spun sloturile tale preferate despre caracterul tău

 
+3 click pentru
galerie

Nu degeaba au realizat producătorii de software de cazino atât de multe variații ale jocului de slot. Fiecare parior are preferințe diferite și consideră că unele jocuri sunt mai plăcute decât altele. Dar care ar putea fi explicația pentru preferințele pe care le avem la sloturi? Să fie oare tema slotului un indicator pentru tipul de caracter al jucătorului?

Să fie oare tipul de slot, numărul de linii de plată sau funcțiile speciale indicii care ne-ar putea spune ce fel de om ești? Astăzi aflăm ce spun sloturile tale preferate despre tine și poate așa te ajutăm să îți dai seama ce jocuri ți s-ar potrivi.

Sloturi Clasice

Dacă ești genul de persoană care apreciază sloturile clasice, probabil cu aceeași plăcere ai putea începe și o sesiune de rotiri gratuite. Spunem asta pentru că majoritatea celor care apreciază păcănelele clasice tind să caute mai mult sentimentul nostalgic decât satisfacția financiară. Prin urmare, vor apela direct la oferta SlotsCalendar sau a altei platforme care oferă jocurile cu bani virtuali, pentru a se asigura că se joacă la acel slot cât dorește de mult.

Jucătorii care apreciază această categorie de jocuri sunt și cei care cunosc foarte bine evoluția industriei. Au trăit momentele în care sălile de jocuri erau pline de jucători pasionați și pot chiar și acum să își amintească de sunetul mecanic al sloturilor. Sloturile clasice denotă faptul că ești un caracter conservator, care apreciază o sesiune liniștită, relaxantă, poate chiar într-un cadru elegant.

În această categorie de sloturi clasice se încadrează și cele cu fructe și cele cu ecrane de 3x3. Dar și cele unde lipsesc majoritatea funcțiilor speciale pe care le întâlnim la sloturile moderne.

Sloturi Megaways

Pentru o diferențiere cât mai bună între aceste tipuri de sloturi, vom trece direct la opusul păcănelelor clasice. Vom discuta despre cele Megaways. Adică una dintre cele mai noi funcții adăugate sloturilor în ultimii ani.

Dacă nu știi ce este sistemul Megaways, este o adiție care oferă slotului puterea de a-și extinde ecranul de joc cu un număr mai mare de rânduri și tamburi. Rezultatul este un număr mult mai mare de linii de plată, care uneori poate ajunge la sute de mii.

 

Jucătorii de Megaways sunt cei care vânează câștigurile mari, mereu în căutare de adrenalină și care își iau satisfacția doar dacă obțin o funcție greu de obținut care oferă și câștiguri, dar și un spectacol pe ecranul de joc.

Sloturi cu Jackpot

Dacă ești genul de parior care pariază doar la sloturi cu Jackpot în speranța că în cele din urmă, vei înscrie un câștig mare, cu siguranță faci parte din categoria celor nu se mulțumesc cu puțin. Jucătorii ca tine pleacă mereu acasă cu niciun ban în buzunar sau cu un câștig foarte mare.

Cei care speră mereu la un jackpot au și cele mai interesante povești de spus în cercul de prieteni. Sesiunile lor sunt mereu intense, iar rezultatele sunt mereu în extreme, motiv pentru care și eu ar putea fi impulsivi.

Sloturi Video

Sloturile video oferă și o experiență plăcută, dar și varietate celor care apreciază o gamă mai largă de jocuri. De exemplu, pentru jucătorii de poker care iubesc să își petreacă pauzele la sloturi, acestea sunt cele mai potrivite deoarece îmbină ambele categorii oferind o experiență completă.

Majoritatea celor care joacă la sloturi video nu o fac pentru efecte grafice sau câștiguri, ci doar pentru că au o afinitate pentru lucrurile inedite. Sloturile video sunt preponderent alegerea cunoscătorilor, dar și a jucătorilor experimentați. În ceea ce privește caracterul, poți vedea clar că jucătorii de la aceste sloturi pot fi și ușor nepăsători sau încăpățânați când vine vorba de încercare altor tipuri de jocuri.

Tu ce fel de jucător ești?

Te-ai regăsit printre categoriile de jucători sau apreciezi unul dintre tipurile de sloturi descrise de noi în rândurile de mai sus? Crezi că tipul de sloturi preferate sunt un indiciu pentru personalitatea unui parior?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest