(P) Găsește-ți refugiul de lux aproape de mare și de atracțiile litoralului Mării Negre - AXXIS Nova Resort & SPA

 
+3 click pentru
galerie

Vara a început și probabil aștepți cu nerăbdare vacanța care se apropie. Însă ce ai spune dacă ai avea șansa să trăiești ca într-o vacanță începând din această vară? Acum ai posibilitatea de a locui chiar lângă mare, având acces la o plajă echipată cu toate facilitățile de recreere.

Descoperă AXXIS Nova Resort & SPA, un complex rezidențial și hotelier de pe malul mării, în Mamaia Nord, care îți oferă șansa de a admira răsărituri memorabile, chiar de la terasa apartamentului tău. Poți să te bucuri oricând de plajă și de apa mării, precum și de numeroasele facilități de top din cadrul complexului.

Apartamente de lux cu terase generoase și vedere spre mare

Dorești să găsești o locuință amenajată pe gustul tău, cu finisaje premium, încăperi și terasă ample, aflată într-o locație de invidiat? AXXIS Nova Resort & SPA îți îndeplinește această dorință și îți oferă mai mult decât atât. Fă cunoștință cu unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale și hoteliere de pe litoralul românesc, destinat celor ce doresc o experiență inegalabilă de lux și confort.  

Complexul este format din 6 imobile rezidențiale cu arhitectură impresionantă și un hotel de 5 stele, AXXIS Mundi, ce va oferi facilități și servicii pe tot parcursul anului. Poți să locuiești sau să investești în studiouri și apartamente de lux amenajate la cele mai înalte standarde, ce fac parte dintr-un resort cu numeroase facilități premium destinate rezidenților și oaspeților.

Poți opta pentru apartamente ce prezintă trei stiluri diferite de amenajare: LUNA, caracterizat de un design minimalist, perfect pentru cei care preferă simplitatea și confortul modern, SOLIS, amenajare unde întâlnești culori calde, materiale naturale și un aer mediteraneean și AXXIS, cel mai luxos stil, în care domină rare, având un aspect cu adevărat regal.

Facilități premium pentru un lifestyle de 5 stele

Pe lângă poziționarea ideală, în prima linie a Mării Negre, aproape de atracțiile litoralului, complexul AXXIS Nova Resort & SPA îți oferă o paletă variată de servicii de top și facilități la cele mai înalte standarde. Ai posibilitatea de a te răsfăța oricând dorești la SPA-ul de lux din cadrul complexului, iar atunci când apa mării este prea rece, te poți relaxa în piscinele cu apă încălzită.

Când sezonul estival este în plin avânt, ai oportunitatea de a te bucura de nisip fin și de numeroasele facilități de recreere ale AXXIS Beach: zonă cu sporturi nautice, beach bar, loc de joacă pentru copii, corturi pentru masaj, terenuri de sport, restaurant cu specific pescăresc. Ai șansa de a te bucura de un stil de viață așa cum ai visat, în primul complex integrat de pe litoral.

Alte facilități și servicii oferite în cadrul complexului sunt:

l  Centru de fitness

l  Parcări subterane și supraterane

l  Cabinet medical

l  Restaurante și cafenele

l  Cazino

l  15 000 mp de spații verzi și grădini amenajate

l  Monitorizare video și bariere de acces

Descoperă plăcerea de a trăi într-un resort luxos, unde toate dorințele îți sunt îndeplinite. Profită de șansa de a-ți găsi refugiul elegant și confortabil la Marea Neagră, intră pe www.axxisnova.ro/ro/ și alege din studiourile și apartamentele disponibile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest