(P) Idei de cadouri cu care pur și simplu nu ai cum să dai greș în 2024

 
+2 click pentru
galerie

Psihologii au descoperit că una dintre cele mai mari distorsiuni de gândire, la majoritatea oamenilor, este aceea că un lucru scump este automat și mai bun. Ei cred că oamenii apreciază mai mult cadourile scumpe, deoarece prețul le oferă oarecum o stare de bine, îi face să se simtă mai importanți. Preconcepția a apărut odată cu popularizarea unor produse bestseller, mai puțin accesibile.

În ceea ce privește produsele de beauty, acestea pot avea prețuri mai ridicate din cauza ingredientelor naturale folosite și a costurilor mari de realizare. Dintre acestea, cele mai populare cadouri în 2024 pentru femei și bărbați sunt parfumurile și cosmeticele de brand pentru îngrijirea pielii și a părului.

Parfumul de brand – Cadoul ideal pentru oricine! Garanția că nu dai greș!

Alegerea unui parfum de lux, de marcă, devine uneori complicată atunci când trebuie să ții cont de personalitatea destinatarului. De pildă, dacă acesta are o personalitate multifațetată (adică uneori este inocent iar alteori hotărât, uneori discret iar alteori exuberant), atunci lucrurile se complică.

Pentru a simplifica, alege un parfum unisex de brand, ce are arome unice, care reflectă gusturile mai multor oameni diferiți. Ideea este să optezi pentru un parfum cu o structură complexă pe trei niveluri. Asta înseamnă că imediat ce parfumul este pulverizat, simți notele de vârf care dau mirosul inițial. Acestea pot fi note florale, de citrice sau aromatice. După pulverizarea parfumului, pe piele vei simți și notele sale de mijloc, care exprimă adevărata personalitate a parfumului. În general, la parfumurile de lux, notele de inimă sunt picante sau floral-fructate. Al treilea nivel este cel cu note de bază care sunt lemnoase și persistă multe ore pe piele, ele oferă profunzime parfumului.

Cu un parfum de lux poți surprinde plăcut pe oricine în 2024, vei avea cadoul perfect indiferent de ocazie, vei avea eleganță și magie într-o singură sticlă.

Oamenii adoră parfumurile luxoase. Mulți și-ar dori chiar să-și schimbe parfumul în fiecare zi, să aibă o colecție de parfumuri acasă. Un parfum este un dar excelent, el te învăluie prin arome, permițând celor din jur să te admire și să te cunoască. Un parfum poate avea un efect energizant și deci poate să-i motiveze pe oamenii care petrec multe ore la job.

Unele parfumuri de marcă au arome fine, ispititoare, sunt orientale și pot dezvălui latura enigmatică a unei persoane.

Seturi cadou cu parfumuri și cosmetice pentru toate gusturile

Pentru a avea garanția unui dar ideal alege un set cadou cosmetice de pe Notino.ro, care poate avea o selecție de produse în ediție limitată ce impresionează instantaneu pe oricine. Seturile includ o selecție uimitoare de parfumuri florale senzuale și în plus au și prețuri promoționale. Ele au ambalaje festive, sunt foarte frumoase, impresionează de la prima vedere.

Magazinul Notino are seturi cadou pentru femei și pentru bărbați, seturi cadou cu produse de beauty diverse, precum:

  • Seturi cadou pentru îngrijirea tenului sau a părului
  • Seturi tip cadou pentru corp, cu produse cosmetice naturale ce îmbunătățesc aspectul pielii
  • Seturi cadou pentru igienă dentară
  • Seturi de cadou cu produse de machiaj – rujuri, rimeluri, creioane de ochi, farduri
  • Seturi cadou cu elastice pentru păr în diferite nuanțe
  • Seturi cadou cu produse pentru mamă și copil ce includ cosmetice, parfumuri și chiar jucării.

Cele mai populare sunt seturile cadou cu parfumuri și produse cosmetice – cremă sau loțiune de corp. Pentru bărbați se remarcă seturile cadou cu produse de îngrijire personală, cu parfumuri, produse pentru duș, dar și seturile cadou pentru bărbierit, care sunt cadouri ideale și pentru cei în vârstă.

Un cadou excelent poate fi și un set cu produse pentru masaj, un set sportiv, sau un serviciu de masă cu articole ce nu se sparg în călătorii. De asemenea, Notino are seturi cadou cu produse pentru casă, care includ lumânări parfumate, cosmetice pentru locuință, odorizante și uleiuri esențiale care miros grozav.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest