(P) Iubești serialele? Vei iubi și aceste jocuri!

 

Dezvoltatorii de jocuri de noroc caută totdeauna noi surse de inspirație pentru a putea livra cele mai atractive jocuri tuturor fanilor genului. Pentru a acoperi o gamă cât mai largă de jocuri, aceștia au lansat jocuri inspirate din… orice, de la Egiptul antic la mitologia norvegiană. Printre jocurile preferate de jucători se află cele inspirate din filme și seriale - din păcate, acestea nu sunt pe atât de numeroase pe cât și-ar dori fanii. Dar mai jos, le-am adunat pe cele mai bune dintre ele.

Peaky Blinders

Birmingham era un loc periculos acum 100 de ani, cel puțin așa ni l-a prezentat serialul de succes Peaky Blinders. Creat de celebrul scenarist britanic Steven Knight, serialul prezintă aventurile, deseori violente, a unei bande irlandeze din orașul britanic care abia își revine după Primul Război Mondial, cu inegalabilul Cillian Murphy în rolul principal.

Serialul a inspirat unul dintre cei mai populari dezvoltatori de sloturi, Pragmatic Play, care a lansat un joc inspirat din personajele serialului în 2020.

Vikings

Unul dintre cele mai de succes docu-drame din ultimii 20 de ani a fost serialul „Vikingii” (Vikings), inspirat din istorisirile despre Ragnar Lodbrok care, dintr-un simplu războinic, a devenit regele Suediei și Danemarcei. Avându-l pe actorul australian Travis Fimmel în rolul principal, serialul urmărește o ceată de războinici norvegieni conduși de Ragnar pe incursiuni pe insulele britanice, apoi a fiilor lui Ragnar care explorează toată jumătatea nordică a Europei, din Scandinavia până la Rusia Kieveană.

Serialul a fost un mare succes, dând naștere unui spin-off (Vikingii: Valhalla) și o serie de epigoni - dar și un joc de tip slot machine de mare succes dezvoltat de NetEnt, pe care îl poți încerca azi la cazinoul Mr. Bit. Poți încerca și tu jocul bazat pe serialul de succes Vikings vizitând pagina https://mrbit.ro/ro/games/pacanele.

Narcos

Serialul „Narcos” a fost unul dintre primele succese majore ale Netflix. Serialul - care, de altfel, l-a propulsat pe Pedro Pascal în lumina reflectoarelor - a urmărit agenții antidrog americani în încercarea lor de a destructura infamul Cartel Medellin, condus de Pablo Escobar. Succesul serialului a dus și la lansarea unui spin-off intitulat „Narcos: Mexico” care spune povestea Cartelului Guadalajara.

Ambele seriale au fost de succes, și ambele au inspirat sloturi, lansate tot de dezvoltatorul suedez NetEnt.

Iubești serialele? Încearcă aceste sloturi

ezvoltatorii de jocuri de noroc au găsit o sursă bogată de inspirație în serialele de succes. Aceste jocuri au captat atenția și interesul fanilor genului, oferindu-le o modalitate captivantă de a se bucura de personajele și povestea preferată într-un mod interactiv. Printre cele mai notabile exemple se numără jocurile inspirate de seriale precum Peaky Blinders, Vikings și Narcos. Prin adaptarea acestor seriale populare în jocuri de tip slot machine, dezvoltatorii au reușit să ofere o experiență de joc autentică și captivantă. Astfel, fanii serialelor pot intra în lumea lor preferată și pot experimenta emoția și aventura într-un mod nou și palpitant. Cu siguranță, aceste jocuri vor continua să fie o atracție pentru iubitorii de seriale și jocuri de noroc în căutarea de experiențe distractive și memorabile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest