(P) Șuvițe party – transformă-ți look-ul cu stil!

 

Cu gândul la concedii și călătorii, acum este momentul potrivit să începi pregătirile pentru look-ul tău de vară! Iar dacă îți dorești o schimbare de look în tendințe, venim în ajutorul tău cu propunerea ideală: răsfață-ți părul cu șuvițe! Acestea sunt alegerea perfectă pentru o schimbare de look pentru vară. Chiar și cele mai discrete te vor ajuta să obții o colorare a părului sărutat parcă de razele calde ale soarelui. Iată ce se poartă vara aceasta!

 

Șuvițe tip balayage clasic

Acest look este în continuare la modă, în special pentru look-uri de vară. Este o opțiune versatilă, care îți va permite să te joci cu intensitatea nuanței șuvițelor; astfel, poți obține un balayage natural, discret, dar și un balayage evident, fermecător!

Pentru un balayage natural, este important să alegi nuanța potrivită: una cât mai apropiată de cea naturală, însă mai deschisă cu 1, maximum 2 tonuri. De asemenea, trebuie să asiguri o tranziție subtilă și o aplicare mai neuniformă. Poți opta pentru tehnica „feathering”, care presupune aplicarea vopselei cu pensula, fără folosirea foliei de aluminiu. În schimb, pentru un balayage mai puternic, alege o nuanță mai deschisă pentru șuvițe (șaten deschis, blond de diverse tipuri), pe care să o „combini” cu culori de păr calde (blond închis, ciocolatiu, castaniu) drept bază.

Balayage colorat

Dacă îți dorești un look vibrant, plin de energie, poți opta pentru un balayage cu șuvițe în combinații surprinzătoare de nuanțe. Iată câteva din propunerile hairstiliștilor:

- balayage roz sau mov pastelat pe păr blond deschis, pentru un look romantic, delicat și feminin;

- balayage roșu sau portocaliu pe păr șaten închis sau brunet, pentru un look seducător, atrăgător;

- balayage albastru pe păr șaten închis sau blond închis cenușiu sau păr brunet, pentru un look modern, îndrăzneț;

- balayage mov/violet pe păr șaten închis sau blond închis cenușiu sau păr brunet, pentru un look misterios, elegant.

Șuvițe tip ombre

Și tehnica ombre se menține în continuare în tendințe, însă vara aceasta va domina părul ombre cu șuvițe blonde. Pentru a se asigura tranziția optimă, treptată, de la nuanța închisă de la rădăcină la culoarea deschisă de la vârfuri, se recomandă aplicarea acestei tehnici pe o bază de păr șaten, ciocolatiu sau blond închis.

Pentru a obține look-ul potrivit pentru vară, hairstiliștii recomandă alegerea tehnicii ombre pentru femeile cu părul scurt spre mediu. Cel mai bine se va potrivi cu tunsorile pixie sau bob asimetric (cu păr drept sau ondulat). În plus, este și o opțiune recomandată femeilor cu vârsta peste 40 de ani, întrucât asigură un look fresh, tineresc.

Șuvițe groase

Trendul care a dominat în anii 90 revine cu forțe noi în această vară! Însă spre deosebire de look-ul preferat în trecut (șuvițe asemănătoare dungilor unei zebre), în prezent acestea au aspectul unor panglici care încadrează perfect fața și scot în evidență în mod plăcut trăsăturile.

Combinațiile ideale de nuanțe, în acest caz, sunt cele de șuvițe blond cu o bază caldă, medie spre închisă, de șaten, caramel, castaniu sau ciocolatiu, însă persoanele mai curajoase pot încerca și o bază cu păr roșcat sau arămiu. Pot fi combinate și cu un breton lateral sau drept, încorporând șuvițele inclusiv în breton. Cu cât contrastul este mai evident, cu atât vei atrage mai multe priviri!

 

Pentru această vară, șuvițele sunt opțiunea perfectă dacă îți dorești o schimbare de look. Opțiunile sunt variate, de la tehnici care asigură o colorare discretă, naturală, la combinații îndrăznețe de culori. Cu siguranță vei găsi look-ul ideal, care să îți transforme vara anului 2024!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest