(P) Trei idei de amenajare a băii pentru o ambianță de top

 

Baia este considerată din ce în ce mai mult o oază de relaxare care trebuie decorată cu stil și eleganță. Dorim să îți prezentăm trei idei fantastice de design interior care îți vor oferi cu siguranță o ambianță de top. Ce fel de baie îți place? Citește mai departe pentru a descoperi cum să creezi medii care se bazează pe culori naturale, cum să găsești mixul potrivit de tonuri calde și reci sau cum să amenajezi băile cu o notă de eleganță neconvențională, dar cu stil.

Culori naturale pentru cea mai modernă baie

În băile clasice, mobilierul din lemn creează o atmosferă caldă și primitoare, pe care oricine ar trebui să o simtă atunci când își dedică timpul igienei și bunăstării personale.

 

Frumusețea vintage care provine de la un dulap sau un blat cu aspect de lemn poate fi pusă în valoare de un lavoar din ceramică albă, aleasă în cea mai tradițională formă rotundă pentru a îmbunătăți funcționalitatea și a oferi cea mai exclusivistă eleganță.

 

Pentru un decor clasic al băii, colecțiile de obiecte sanitare ale brandurilor de top disponibile pe germanquality.ro, cu linii moi și curbate, se potrivesc perfect cu textura delicată a mobilierului din lemn. De asemenea, pentru cei care visează la un decor interior contemporan, există o mulțime de alte colecții care impresionează de la prima vedere.

 

Culoarea albă a celei mai bune ceramici devine astfel atracția principală a amenajărilor de baie la modă, care poate fi completată și de un design suspendat (de exemplu, vase wc suspendate, lavoare și bideuri suspendate - deosebit de apreciate pentru caracteristicile care le fac aliații ideali în amenajarea băilor mici, deoarece asigură o maximă utilitate).

Un amestec de tonuri calde și reci pentru un design de baie la modă

Jocul cu tonuri calde și reci pentru decorarea băii îți permite să creezi medii pline de farmec, însă, în același timp, este nevoie de o atenție deosebită pentru combinații. În ceea ce privește nuanțele, poți alege cele mai populare culori, dar și tonuri neobișnuite care vor da băii un aspect exclusivist.

 

Caracteristicile principale ale culorilor calde sunt folosite la decorarea încăperilor în care dorești să transmiți energie, în timp ce culorile reci sunt potrivite pentru încăperile în care vrei să obții o atmosferă armonioasă. O combinație care este cu siguranță perfectă pentru baie, dar, așa cum am menționat mai sus, aceasta necesită o atenție deosebită.

 

Dacă nu vrei să "riști" prea mult, poți opta și pentru un design tipic al băii, care va avea un mare impact prin folosirea unui mix de tonuri neutre și calde, de exemplu, combinații de obiecte sanitare albe pe un fond de faianță galbenă sau bej deschis.

Eleganță neconvențională pentru baie

O notă de eleganță conferă băii o atmosferă mai caldă și mai confortabilă, fără a-i compromite funcționalitatea. Acest mic truc este foarte apreciat de designerii de interior.

 

Cel mai frumos decor este cel care pur și simplu ne frapează ochiul, fără să înțelegem de ce. Atunci când totul este în echilibru, efectuăm aproape automat o căutare vizuală care analizează fiecare zonă a încăperii, oricât de mică ar fi, care face o evaluare pozitivă, o potrivire exactă între texturi, lumini și culori pentru mult doritul factor "wow".

 

Pentru a transforma baia într-un spațiu cu adevărat elegant, se pot folosi elemente neconvenționale care să aducă un aer sofisticat și rafinat. De exemplu, un candelabru modern plasat deasupra căzii sau a lavoarului poate adăuga un punct focal luxos, în timp ce oglinzile cu rame decorative elaborate pot crea iluzia de spațiu și luminozitate.

 

Accentele de alamă sau cupru, integrate în baterii de baie și accesorii, adaugă o notă de sofisticare și căldură. Pentru un plus de rafinament, plantele exotice sau tablourile de artă modernă pot completa perfect decorul, aducând un strop de personalitate și stil.

 

Cel mai simplu și mai eficient mod de a crea o ambianță de top este să te bazezi pe puterea decorului, pe obiecte plasate inteligent și pe detalii care se potrivesc între ele și care spun puțin din povestea ta!

 

sursa foto: www.germanquality.ro

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest