Paula Chirilă la capătul puterilor: “M-am săturat, m-am săturat de bărbați!”

 

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:0, la Antena 1, este o adevărată provocare pentru Paula Chirilă. Încă din prima gală aceasta a avut de interpretat roluri de travesti, iar gala cu numărul cinci nu va face excepție. “Din 5 ediții, eu am avut 4 travestiuri. M-am săturat, m-am săturat de bărbați!” va declara aceasta, râzând.

Ruleta a hotărât săptămâna trecută, personajele pe care le vor interpreta Paula Chirilă alături de Maria Buză, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1 și anume Gipsy Kings cu hit-ul Bamboleo.La auzul provocării unui nou travesti, Paula Chirilă a declarat că a ajuns la capătul puterilor şi că se simte de două ori nedreptăţită “Îmi vine să îmi iau câmpii. Nici nu îmi place deloc piesa asta“. Colega sa, Maria Buză i-a fost alături, dar a spus că: “Nu știu cum să o împac. E așa de supărată…”

Cum se vor descurca Maria Buză și Paula Chirilă și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gala Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest