Pe ce a cheltuit Andreea Răducan banii câștigați în gimnastică. “Cred că merit asta”

 

Andreea Răducan a muncit din greu pentru a avea parte de lucrurile de care se bucură în prezent. Putem spune că fosta campioană este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A dobândit o carieră frumoasă din care s-a ales cu bani și faimă, iar pe plan personal are o familie minunată pe care o iubește mult. Aceasta și-a întemeiat o familie cu Daniel Tandreu, iar împreună au doi copii: Amira Sophia, care în toamnă împlinește 5 ani, și Andrei Filip care în luna august va face 3 ani.

Andreea Răducan spune că este o persoană cumpătată și foarte calculată, motiv pentru care a decis să își cumpere o casă, o mașină bună, iar cu restul de bani să călătorească. Acesta este confortul necesar pentru ea. A muncit mult pentru a avea toate acestea și merită din plin toate lucrurile de care se bucură astăzi.

‘’Sunt o tipă destul de calculată și atentă, tocmai pentru că am muncit foarte mult pentru banii pe care i-am câștigat încă de copil. Am reușit să cheltuiesc banii destul de chibzuit. Am considerat că este înțelept – înainte de orice alt lucru pe care aș putea să îl fac – să-mi cumpăr o locuință care să fie a mea și asta am și făcut cu banii pe care i-am câștigat după încheierea activității competiționale. Tot ceea ce am agonisit’’, a declarat Andreea Răducan pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest