Pe cine învinovățește Kamara de probleme de sănătate cu care s-a confruntat micuţul Leon: "Îi dădeau pe gât..."

 

Kamara a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său, Leon. Artistul a dezvăluit și cine este vinovat de tot ce i se întâmplă acum micuțului. 

Kamara trece prin clipe grele alături de fiul lui, Leon. Cel mic suferă de o boală degenerativă, numită tetrapareză spastică, mai exact, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune. Leon va suferi până la vârsta de 18 ani mai multe intervenții chirurgicale care au scopul de a-i reda o parte din mobilitate. Acum, micuțul Leon locuiește alături de tatăl său, iar Oana plătește pensie alimentară. 

Într-un interviu recent, Kamara a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. Artistul consideră că vinovat de tot ce i se întâmplă micuțului este chiar medicul cu care a născut Oana. Potrivit artistului, doctorul nu ar fi ajutat-o pe Oana să nască, iar ulterior Leon nu a fost băgat în incubator, așa cum ar fi trebuit.

Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară.

Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.

Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a povestit Kamara în emisiunea „În oglindă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest