Pentru Elena Merișoreanu medicamentele nu mai sunt o soluție, trebuie să se opereze! „Nu o iau ca un sacrificiu!”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit la Antena Stars că va suferi, cât de curând, o intervenție chirurgicală. Ce probleme are artista?

 

Marea doamnă a muzicii populare românești și-a pus pe jar fanii atunci când a anunțat la Antena Stars că nu mai are soluții și va ajunge la bisturiu. Elena Merișoreanu a încercat să-și rezolve problema pe bază de medicamentație, însă după o serie de investigații amănunțite medicii i-au transmis că va trebui să se oprereze.

 

Din fericire, problemele cu care se confruntă îndrăgita solistă nu sunt extrem de grave. Este vorba despre o complicație pe care o avea de ceva timp la picior. Elena Merișoreanu a explicat la Antena Stars că nu este posibil să nu se opereze, asta fiindcă nu există o altă cale de a se face bine, sigura soluție fiind doar intervenția chirurgicală a medicilor.

 

Chiar dacă se confruntă de mai mult timp cu această problemă de sănătate, în continuare cântăreața de muzică populară amână momentul în care trebuie să facă intervenția, argumentând că este prinsă cu câteva proiecte și treabă ce nu poate fi amânată.

 

"Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune.", a declarat Elena Merișoreanu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest