Pepe, anunț inedit în timpul unui concert: „Voi fi tătic și voi avea un băiețel”

 

Cântărețul a dorit să împărtășească cu fanii prezenți la concertul său marele eveniment din viața lui. Când va veni pe lume al treilea copil al artistului.  

 

Pepe este în al nouălea cer. El nu s-a mai putut abține și a dat frâu sentimentelor, anunțând tocmai în timpul unui recital cel mai important eveniment care va avea loc în viața sa în acest an: va deveni tată pentru a treia oară, iar de această dată va fi tătic de băiat. După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea lângă Yasmine Ody. Cei doi și-au asumat relația încă de la început. Relația lor a evoluat cu repeziciune, iar peste doar două luni urmează să devină părinți. Yasmine Ody este însărcinată în 7 luni și va avea un băiețel.

 

Cântărețul a făcut marele anunț chiar pe scenă, dorind să împărtășească bucuria cu fanii săi. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului, potrivit Spynews.
 

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest