Pepe, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Te cunosc de Undeva”: „La început mă gândeam cum să fiu epilat”

 

La Neatza cu Răzvan și Dani, îndrăgitul artist și prezentator a făcut o serie de dezvăluiri exclusive, din perioada în care era concurent la Te cunosc de undeva.

 

Pepe a ajuns pentru prima oară la Te cunosc de undeva în calitate de invitat al juriului, apoi a acceptat provocarea de a fi concurent. Transformările și rolurile pe care le-a avut i-au adus numeroase satisfacții, câștigând numeroase ediții, pentru a fi apoi prezentator al unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri din România.

 

”Prima dată am fost în calitate de invitat, am stat la masa juriului și am comentat-o pe Maria Buză care avea transformare în Pepe. Apoi am fost concurent, am intrat din plin, am câștigat următorul sezon, apoi începusem să mă obișnuiesc cu locul doi. Toți cei care trec prin școala de transformări de la Te cunosc de undeva, n-au cum să nu câștige măcar o gală. N-au cum să nu surprinzi cu un personaj din atâtea ediții. Între timp s-au schimabt lucrurile. Și eu la început mă gândeam cum să mă epilez, cum să-mi pun unghii, cum merg la toaletă, apoi veneam singur epilat.”, a spus Pepe la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

De partea cealaltă, Alina Pușcaș a fost dintotdeauan gazdă a emisiunii Te cunosc de Undeva. ”Eu am prezentat din primul an. A fost greu, nu știam cum trebuiau să fie lucrurile, cum să se desfășoare, a fost greu, a fost complicat. Aveam niște emoții groaznice, eu nu aveam nicio experiență. A fost o mare provocare, dar mi-a plăcut mult trecerea. Am avut o gală live, finala din primul sezon. A fost greu. S-a desfăcut o chelie, a picat un reflector”, a spus Alina Pușcaș la Neatza cu Răzvan și Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest