Peripețiile Ana Mariei Mocanu la Londra: „Bagajul a urcat în avion, în schimb mie…”

 

Fosta asistentă TV a fost nevoită să petreacă trei zile în capitala Angliei, în loc de una, cât își programase inițial, din cauza unui incident pe care-l consideră coșmarul vieții ei.

 

Ana Maria Mocanu s-a organizat pentru o escală scurtă, de-o zi, în Anglia. Însă șederea în insula britanică s-a prelungit pentru trei zile, și asta din cauza unor probleme pe care vedeta le-a întâmpinat pe aeroport și pe care le consideră deja ca fiind unul dintre cele mai urâte episoade ale existenței ei. Fosta asistentă TV a dezvăluit ce i s-a întâmplat de curând în străinătate, când se pregătea să se întoarcă în țară. Șatena a fost nevoită să stea trei zile în Regatul Unit, după ce i s-a spus că nu mai are loc în avion, deși plătise tot, bagajul îi fusese urcat și formalitățile erau complete. Fosta asistentă a lui Capatos susține că a trecut prin clipe de coșmar când a realizat ce i se întâmplă și este indignată că a ajuns să stea în Anglia pe banii ei și să cumpere un alt bilet de avion.

 

„A fost coșmarul vieții mele. Am stat trei zile plecată, în condițiile în care trebuia să stau doar o zi, pentru că a fost o problemă cu zborul. Am fost în aeroport cu două ore înainte de check-in, am făcut toate formlitățile, mi-au luat bagajele, mi-au spus că o să-mi găsească un loc în avion, am plătit o sumă pentru un bagaj extra. Totul ok, bagajul a urcat în avion, în schimb mie nu mi-au găsit loc în zborul respectiv”, a povestit Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

 

Vedeta s-a arătat indignată și de faptul că respectiva companie aeriană, pe care o consideră responsabilă și vinovată de tot ceea ce I s-a întâmplat, nici măcar nu a căutat să-I acopere cheluielile. Acum, Ana Maria așteaptă un răspuns din partea companiei, după ce le-a trimis mai multe mail-uri în care a explicat situația și le-a cerut banii înapoi.

 

„Bagajul meu a fost trimis la Craiova, eu nu am mai zburat. Eu nu înțeleg cum îți preia cineva bagajul, ți-l duce într-o altă țară și pasagerul nu. Nu mi-au oferit foarte multe explicații, nici nu mi-au decontat hotelul și nici nu mi-au dat alt zbor înapoi. Totul a fost pe cheltuiala mea”, a mai explicat fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest