Petre Roman a venit la priveghiul fostei soții! „Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic”

 

Au fost momente sfâșietoare în biserică, la priveghiul Mioarei Roman, care l-au avut în prim plan pe fostul prim-ministru al României.

 

Timp de 34 de ani Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți. În mod firesc, fostul premier al României a fost prezent la catafalcul fostei sale soții. Apropiații spun că a fost un moment dificil pentru Petre Roman să își vadă fosta soție, pentru ultima oară, la priveghi și a evitat să se privească spre zona în care se afla sicriul.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

 

Cele două fiice ale Mioarei Roman, Oana și Catinca au avut un mesaj emoționant pentru cea care le-a călăuzit destinele. „Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”, este mesajul scris de Oana și Catinca Roman


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest