Pofta pe care Roxana Vancea nu și-a înfrânat-o în timpul sarcinii!

 

Mămica a făcut toate cumpărăturile și toate planurile înainte ca bebele să vină pe lume. Cine vor fi nașii copilului!

 

Roxana Vancea numără spătămânile până când îl va strânge la piept pe copilul său. Până atunci pune la punct totul, astfel încât venirea celui mic pe lume să nu o ia cu nimic prin surprindere. În cadrul unui interviu ea a vorbit despre cum a decurs până acum sarcina și despre cea mai mare poftă a ei: o pereche de adidași comozi!

 

„Din punct de vedere culinar, nu am avut nicio poftă. Cred că eram mai pofticioasă înainte să fiu însărcinată. După cumpărături nu sunt ahtiată, mă îmbrac 90% din timp în hainele lui Dragoș. Dar dacă asta cu pantofii e poftă, pot spune că am poftit și eu la niște adidași foarte ușori și comozi care să-mi facă mai ușoare plimbările în perioada asta”, a spus antrenoarea de fitness într-un interviu acordat revistei Viva.

 

Ea a dezvăluit că nu a luat încă foarte multe lucruri pentru micuț și că urmează să mai aibă multe lucruri de achiziționat până când acesta va veni pe lume, însă deja foarte multe cadouri a primit din partea nașului celui mic. „La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu m-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș.”, a spus Roxana Vancea pentru Viva.ro.

 

Roxana spune că în toată această perioadă s-a bucurat de protecția lui Dragoș, care nu doar că a fost extrem de grijuliu și atent cu ea, dar i-a făcut toate poftele: E foarte atent cu mine, mai ales că am o sarcină cu risc. Nu mă lasă să fac nimic în casă și mereu mă roagă să-i dau sarcini, să nu mai fac singură nimic. Mă menajează mereu, e atent să mănânc toate mesele, să mă odihnesc, ieșim mereu să mă plimb. Și mi-a făcut toate poftele cu dorința mea de a pleca peste tot cu Milan. Oriunde am cerut să mergem, a fost de acord, oricât de obositor a fost”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest