Chefi i-au acordat oltencei a doua șansă în cadrul competiției, când au auzit ce meserie are aceasta.
articolul continua dupa recomandari
Iulia Condescu și-a expus povestea de viață în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Originară din Mehedinți, ea nu a avut parte de cel mai fericit mariaj și a plecat la muncă în străinătate. În Germania a învățat tainele meseriei de patiser, dar nu a suportat prea bine despărțirea de fiul ei.
„M-am căsătorit de tânără, la 18 ani. N-a fost o căsătorie fericită, 5 ani a durat. Ne-am despărțit, băiatul a rămas la mine și, din cauza neajunsurilor, a trebuit să mă duc în străinătate, auzind de la foarte multă lume că se câștigă foarte bine. Am plecat singură, copilul a rămas acasă, cu mama mea. Mi-a fost foarte greu, eram singură. Familia mea era în țară, copilul meu, eu neavând pe nimeni nu știam să vorbesc cu nimeni. Am muncit la bucătărie la început, la spălat de vase. Bucătarii au văzut că sunt harnică și îmi place să muncesc, m-au luat sub aripa lor ca să învăț să gătesc.”, a fost confesiunea făcută de concurentă, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.
Cum bunicii soțului le-au oferit o casă unde să locuiască, Iulia a dat luxul din Germania pe România, decisă să-și deschidă o afacere aici: „Bunicii soțului ne-au dat o casă veche, bătrânească, de peste 100 de ani. A fost cea mai fericită zi...Nu puteți să vă imaginați. Cea mai fericită zi când am zis că gata, plecăm! Eram mai fericită în căsuța bătrânească, în 2 camere, decât să mă întorc înapoi la luxul din Germania. Ne-am făcut un magazin alimentar lângă casă și am început și un laborator de cofetărie chiar lângă. Se poate face și în România, cu dorință și muncă se poate să ai tot ce îți dorești”.
La Chefi la Cuțite, dorind să-i impresioneze pe jurați, Iulia Condrescu a pregătit un steak de ton, însă acesta nu a fost pe gustul chefilor. Când au auzit că este patiseră la bază, jurații au decis să-i acorde a doua șansă Iuliei: „Am o întrebare. Avem nevoie de cofetari. Noi te întrebăm ceva, putem să îți mai oferim o șansă. Să te întorci la gătit, să faci un desert spectaculos, miraculos, să te trezești puțin din emoție. Și să ne dai cel mai șmecher desert posibil făcut vreodată. Să ne stingă lumina! Fugi!”, i-au zis chefii, dându-i astfel a doua șansă de a arăta ce poate în bucătărie.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc