Premieră la Chefi la Cuțite! Ce vor trebui să gătească jurații: ”Sunt curioasă ce veți face!”

 

Irina Fodor a făcut marele anunț în bătălia pentru o nouă amuletă la Chefi la Cuțite. Cu cine vor concura chefii, ce vor trebui să pregătească și cine va degusta preparatele.

 

Prezentatoarea emisiunii a anunțat că în bătălia pentru o nouă amuletă, chefii vor trebui să gătească fără gluten. „O să încep cu tema pentru că este o premieră și sunt tare curioasă ce veți face. Astăzi, dragilor, gătim fără gluten”, a spus Irina Fodor. Anunțul nu l-a descurajat deloc pe Sorin Bontea, care apreciază că proba va fi ușoară: „Nu e complicat să gătești fără gluten, să nu ai făină pe acolo, grâu și așa mai departe”.

 

Importante sunt avantajele conferite de amuletă. Astfel, câștigătorul amuletei din această seară va avea puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute două echipe la bancurile adverse. Echipa întreagă, cu tot cu chef.

 

Cei trei jurați nu vor fi singuri în bătălia pentru amuletă, lor li se alătură chef Bogdan Alexandrescu alias Dexter. „Astăzi o să avem o concurență și o competiție pe cinste!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, când a auzit că Dexter va fi în platoul Chefi la Cuțite.

 

Andreea Raicu este cea care va desemna câștigătorul acestei probe. „Asta e rea! Cine câștigă amuleta asta o să câștige și duelul. Cam așa s-a întâmplat de fiecare dată”, a spus chef Sorin Bontea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest