Premoniția lui Petrică Cercel! „Și dacă viața mea, Doamne o vrei, facă-se voia Ta!”

 

Versurile care au înghețat inimile fanilor, dovada clară că Petrică Cercel și-a presimțit moartea!

 

În septembrie, Petrică Cercel se stingea pe un pat de spital din București, infectat cu coronavirus. Acum, la o lună distanță, familia a lansat o piesă a artistului, cu un videoclip emoționant, în care manelistul vorbește practic despre propria moarte. Versurile piesei sunt de-a dreptul cutremurătoare, făcând pe oricine să creadă că Petrică Cercel și-a presimțit moartea.

 

Așadar, la o lună de la moartea sa, familia a hotărât să lanseze piesa „Facă-se voia Ta”, ale cărei versuri sunt cutremurătoare. Videoclipul cuprinde un montaj de imagini cu regretatul Petrică Cercel, alături de familia sa, dar și imagini de la mormântul artistului, înconjurat de zeci de coroane de flori.

 

„Mai lasă-mă Doamne în viață,

Mai lasă-mă să mai trăiesc

Doar pentru copilașii mei

Să-i mai ajut, să-i mai iubesc

 

Și dacă viața mea, Doamne o vrei

Facă-se voia Ta

Eu am să plec, dar ei vor plânge

Vor plânge mult în urma mea”

 

Acestea sunt o parte din versurile melodiei – testament lăsate de Petrică Cercel și lansată acum de către familia acestuia. Petrică Cercel a plecat din această lume, lăsând în urma sa o durere de nedescris, așa cum cânta de altfel și în piesa pe care n-a mai reușit să o lanseze, dar cu care parcă și-a presimțit sfârșitul.

 

Vestea morții lui Petrică Cercel a venit ca un șoc peste toată România, peste industria de muzică de petrecere, dar mai ales peste familia regretatului manelist.

Aceștia au fost anunțați de la spital că artistul s-a stins după ce timp de câteva săptămâni s-a luptat cu noul coronavirus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest