Presiune maximă la America Express: Concurenții sunt legați la ochi într-o nouă provocare surprinzătoare!

 

Irina Fodor a adus o provocare surprinzătoare pentru concurenții de la America Express în ediția de aseară. Aceștia au fost legați la ochi și au fost puși să își testeze abilitățile intuitive. Chiar dacă mulți dintre ei au fost surprinși de această provocare, au fost dornici să își demonstreze abilitățile și să continue cursa spre marele premiu.

Competiția devine tot mai grea pe măsură ce concurenții avansează, iar în această ediție, aceștia au trebuit să se concentreze pentru a găsi următoarea destinație din concurs. Jean Gavril a rememorat jocurile copilăriei și a spus că presiunea îl ajută să funcționeze cel mai bine, mai ales că el și fratele său așa funcționează cel mai bine împreună.

”Eu mă simt bombă. Când este presiunea cea mai mare, atunci funcționăm cel mai bine. Ne-a trimis direct în copilărie, și până una alta, e bine să mai scoți copilul pe care îl ai și tu ca adult. Am observat la columbieni, ei ca oameni, nu degeaba sunt una dintre cele mai fericite nații din lume, pentru că se și joacă. Columbienii știu să se distreze.”, a declarat Jean Gavril, la America Express

Cu toate acestea, ediția de aseară a fost una tensionată, iar concurenții trebuie să fie competitivi pentru a rămâne în competiție. Irina Fodor a dat concurenților o veste importantă la începutul ediției, iar aceștia și-au dat seama că trebuie să fie competitivi și să își pună abilitățile la încercare pentru a câștiga marele premiu. Provocarea de la începutul ediției a testat spiritul aventurier al concurenților și i-a pregătit pentru restul competiției, care promite să fie plină de momente tensionate și eliminatorii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest