Prezicătoarea Carmen Harra despre războiul ruso-ucrainean și ce va urma: „Va zgudui omenirea din temelii și va schimba lumea pentru totdeauna”

 

În direct la Antena Stars, Carmen Harra a spus cine va câștiga războiul dintre Rusia și Ucraina și ce ne-așteaptă după acesta.

 

Carmen Harra, cea care a uimit toată lumea cu previziunile ei, a vorbit în direct la Antena Stars despre conflictul militar de la granița de nord a României și despre ce se va întâmpla după acesta. Prezicătoarea a spus că Vladimir Putin este o persoană influentă, extrem de pregătită pentru acest atac, un om care are o armată foarte puternică și care își dorește să pună mâna pe tot mai multe țări: Ucraina, Moldova, dar și Georgia.

 

„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar știți cum e la război, un pas înainte, doi pași înapoi. S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut. Pentru că dacă ne uităm la istoria omenirii, vedem că este un pas înapoi, dar doi pași înainte. Își dă seama și pregătește o altă modalitate de atac. Pe moment, ca să deruteze, are o tactică absolut incredibilă”, previzionează Carmen Harra.

 

Prezicătoarea a mai declarat că această perioadă va fi urmată de alți 13 ani de greutăți pentru toată lumea. Ea crede că va izbucni un război atipic, iar tot ce știm acum despre sistemul financiar se va prăbuși și vor apărea noi entități fnanciare, adică un alt mod de a ne referi la bani.

 

„Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă”, a mai prezis Carmen Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest