Prietenul Anei Morodan s-a transformat în taburet pentru poza perfectă: „Căutăm diverse metode în care cadrul să fie cât mai potrivit”

 

Imaginea este esențială pentru orice vedetă. Iar orice sacrificiu merită pentru a atinge perfecțiunea pe rețelele de socializare.

 

Ana Morodan ține la imagine ei, la fel și prietenii care o înconjoară și îi fac vedetei cele mai mari capricii pentru ca aceasta să apară perfect în pozele pe care le postează pe Instagram și celelalte rețele de socializare. În reality show-ul Reală by Ana Morodan din weekend, vedeta și-a convocat prietenii pentru o ședință foto în care aceștia nu au precupețit niciun efort pentru ca totul să iasă cât mai bine cu putință.

 

Astfel, Harry s-a încovoiat, s-a transformat într-un taburet, pentru ca Ana Morodan să aibă cele mai inedite poze din vizita în Scoția. „Ședințele foto, evident, ca de obicei, o plăcere nemărginită. Căutăm diverse metode în care cadrul să fie cât mai potrivit pentru poză, părul să arate bine și el și hainele, tot la fel, să fie totul pus la punct peste tot”, a declarat prietenul vedetei.

 

Ana Morodan a precizat faptul că voia neapărat să facă poze în acel loc, în castelui din Scoția. Aceasta i-a cerut ajutorul lui Harry, fiindcă zidul din fața ei îi acoperea aproape în totalitate fața, iar poza nu era așa cum își dorea ea.  „M-am dus îmbrăcată de poze pentru că am văzut o simetrie în poze, în altele, și am zis că aici ar trebui să le facem. Am făcut una superbă în care Harry, săracul de el, a trebuit să mă țină de picioare ca să arăt bine, că mă acoperea zidul”, a spus Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest