Prihologul criminalist a explicat de ce nu a lăsat Dj Lalla un bilet de adio: ”Nu a vrut să pară că a fost o capitulare”

 

Dj Lalla s-a stins din viață pe o plajă de la Marea Neagră. Liviu Chesoniu a explicat de ce nu a lăsat tânăra un bilet de adio pentru cei apropiați.

 

Moartea fulgerătoare a lui Dj Lalla, al cărei trup neînsuflețit a fost descoperit de turiști pe o plajă de la Marea Neagră, a fost analizată în exclusivitate la Antena Stars de psihologul criminalist Liviu Chesoniu. Acesta a explicat printre altele de ce tânăra nu a lăsat un bilet de adio pentru persoanele apropiate ei, pentru a justifica astfel gestul la care a recurs.

 

”Unii oameni nu lasă niciun bilet de adio pentru că nu vor să pară că a fost o capitulare. N-ai cum să intri în apă, noaptea târziu, poate fără să lași nimic pe nisip, ca și cum te-ai duce să faci o baie. Cei apropiați, știm că avem prieteni cu astfel de probleme, trebuie să fie încurajați. Ei singurei nu pot lupta și nu pot învinge o astfel de boală cruntă”, a declarat Liviu Chesoniu, la Star Matinal.

 

Psihologul este convins că a fost vorba despre o sinucidere. ”După părerea mea de colonel psoholog, este vorba despre o sinucidere. Oamenii aceștia foarte sensibili, dintr-o familie de oameni sensibili, când au o astfel de afecțiune, că e vorba despre o depresie aici, se ajunge la așa ceva. Cu depresia nu se poate juca. Nu poți doar așa să iei, din când în când, un calmant, trebuie diagnosticată de un psiholog, de psihiatru, luat un tramanent medicamentos, făcut terapie”, a declarat Liviu Chesoniu, la Star Magazin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest