Prima echipă care părăsește America Express: „Am trăit un amalgam de sentimente”

 

Aventura pe Drumul Aurului s-a încheiat prematur, după doar două săptămâni, pentru una dintre echipele participante la competiție.

 

Final de drum pentru echipa formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache la America Express. Cele două foste gimnaste ale României au fost eliminate din întrecere, astfel încât aventura lor pe Drumul Aurului s-a încheiat mai repede decât și-ar fi dorit.

 

Firesc, ambele concurente au plecat cu regret după experiența mexicană. Fostele gimnaste au mărturisit că și-ar fi dorit să mai rămână, dar norocul nu a fost de partea lor. „Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”, a spus Larisa Iordache. „Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

 

„Am făcut în două săptămâni cât n-am făcut în jumătate din viață. Am făcut lucruri pe care n-am crezut vreodată că o să le fac. Autostopul, am dansat, am mâncat tot felul de mizerii. Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente și cred că ne-a ajutat să împrospătăm sufletul cu o așa experiență. Noi plecăm cu capul sus, iar norocul nu prea a fost cu noi azi…”, a spus Larisa Iordache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest